lördag 17 december 2011

Som det verkar nu sa kommer vi att fira jul har i Surfers Paradise, om det blir Sydney over nyar ar inte helt bestamt an. 
Det borjar bli dags att planera lite mer infor framtiden nu, uppdatering kommer nar planerna ar lite mer konkreta ;)



Massa halsningar ifran landet dar The Roos surfar ;)

måndag 5 december 2011

Springbrook National Park

Igår bestämde vi oss för att hyra en bil tillsammans med Naho & Miho, för att sedan ta oss till Springbrook National Park som ligger ca 1h ifrån Surfers. Där skulle vi kolla på Glow-worms när det mörknat. Men eftersom vi hyrde bilen redan vid 3 tiden så hade vi några timmar att döda innan det var dags att bege sig. Därför bestämde vi oss för att kolla in Pacific Fair som är ett stort köpcenter i utkanten av Surfers Paradise.



När det väl blivit mörkt efter kl.6 så var det dags att bege sig mot nationalparken. Vägen dit var en smal serpentinväg, men det var inga problem för Jonas, trots att det var första gången han körde med vänstertrafik.



Väl framme fick vi följa Miho (till höger), då hon varit där förut. Vägen till grottan gick upp och ner för hala trappor innan vi till slut var framme.



Att gå ifrån den kolsvarta vägen in till grottan som till synes var fylld med stjärnor var en fantastisk upplevelse.



Tyvärr var det väldigt svårt att fånga det hela på en bild som ger en överblick av grottan, men överallt i taket kunde man se dessa glow-worms.



Det var en riktigt häftig upplevelse som vi kan rekommendera! :D



Om du vill läsa lite mer om Springbrook National Park så checka in den här länken: http://www.animaldreaming.com/index.php/retreats/april-2012-retreat/about-springbrook-national-park

söndag 4 december 2011

UPDATE!

 Surfers Paradise


Alright, vi har inte uppdaterat bloggen har pa valdigt lange, mest pga lathet, men aven for att vi inte gjort sa mycket vart att namna.

Sen sist har vi tagit oss till Surfers Paradise, Niklas och Oliver har akt hem till Sverige och Seb & Yon har flyttat in i en lagenhet i Surfers.

 
Har bor vi lika billigt/billigare an pa de flesta hostels utmed kusten, och vi trivs valdigt bra har ;)


I lagenheten bor vi med 4-7 andra ungdomar, majoriteten ar ifran Japan. Stamningen ar toppen och alla trivs bra.
Som det ser ut nu sa ska vi troligen mot Sydney runt 20e December, men det hanger mest pa hur vi lyckas losa det med boende.


Nu ar det kvall och dags att ata lite, vi ska forsoka uppdatera lite mera framover ;)

Cheers!